Thursday, November 10, 2011

otak kuning or otak hijau??



anda tertekan?bosan?di tinggalkan kekasih?stress myb?lexxx lu meh layan gambar2 yang mengarut ni..hahahaa








pantang,laju jee tgk kan yg laki2 tu..dah agak...memang otak kuning la korang ni..wakakkaka







cuba korang try tengok titik hitam yang dekat tengah2 selama 20 saat...bulat2 kt tepi akan hilang






try geleng2 kepala kiri n kanan laju2...nnti nampak muke pakwe korang =p










hebat matametik? hebat mengira?try kira titik2 hitam ni


memang pon..internet bergerak la katekan...hahahhaa




yang rasa macam nak ke gay tu..baik kerat cepat jari





why u always b like this..grrrrrrrr










peratus kecurangan perempuan lebih tinggi daripada lelaki..no wonder ;p






hermmmmm please change aizad =.=





hahahaha..noob







try taip dekat google trnslate-then taip myquran-so ape perlu korang buat ada tnda tick situ korang tekan offensive..cilaka nye google

please, spread it!!!!!!!






yesss i do.




nak sangat update punya pasal...bila dah tak ada idea..macam ni la jadinya...okchow~




12 comments:

Bella Ayub said...

ko gambar yang first nak melucahhhh je.. aiyoo..

aizadalias said...

hahaha...ko pn ikot sekali ;p

ahmoi_chanteq said...

hahahah... mcm2 eh... hahah =]=]=]

azalia hjsalleh said...

haha nice one ;)
last photo nie chumel

IZNIE said...

mungek punye pakcik.
haha bole plak nmpak muke bf i kat atas.
curik gmbo die ek.

aizadalias said...

hahahhaa ;p

ShahzCudin said...

failed kt gmbr yg kena geleng lju2..
xnmpak ape..

aizadalias said...

myb geleng kepala x cukop laju kot bro..hahaha

milo said...

hahah enjoy kat sni. nice pics! eh tapi tak kluar mcm tu pon for google translate tuh..

aizadalias said...

eh hari tu boleh..myb dh ok la tu =)

IeLa91 said...

the 2nd one hilang, tp xsemua=)

Ash Kyouhei said...

nice ~