Friday, October 14, 2011

jurus tertinggi cara nak usha awek ?


salam

heloo,n very goodmorning to all bloggers and readers..today i would like to talk about flirt..flirt is #$^%&^*&^..ok2 stop meroyan..mentang2 la lepak ngn mat SALAH sejak akhir2 ni..xde la gurau =)p

di sebabkan salah seorang member aku ni blur dengan teknik mengusha awek hari tu.....n aku terus rasa nak post entry ni..myb teknik ni jurus tertingigi kot...
hari tu aku pergi la jalan2..then ade la nampak awek sorang ni..then aku ckp la kt member aku ni..


aku : mat 9 ko mat

mat : 9 aku??amenda 9 aku?

aku : pukul 9 kau la..ade awek..

mat : sekarng petang la...9 ape nye ko ni...

aku : adoiii..failure la ko ni..awek kt depan tu..pukul 9 ko

mat : owh yeke..mane2?jap2...
(dengan blurnya mamat ni tengok jam dulu..lupa dimana kedudukan pukul 9) adoiiiiiiiiiiiii


kalau tunjuk..kang nnti si perempuan tu ss lak..kate eh mamat tu tunjuk aku la..padahal...kiteorang nak tengok je..usha, bunyi2 suit bunyi tikus bagai tu..bukan bererti kami suka kt awak.itu la tabiat lelaki bila tengok perempuan.so jangan la perasan cantik sangat yee ;p kami buat mcm tu sebab bosan..xkan nk suwit kt laki pulak..hahaha..tapi aku tau perempuan2 yg baik mcm korang ni tak =)



sebenarnya teknik ni nak menguji minda jugak sebenarnya..katakan la kat depan member korang tu ade awek berkedudukan pukul 10..yang korang ni tengah berhadapan dengan member korang..so bagi otak dia berfikir sikit..korang cakap la ada awek pukul 4 korang...mesti dia blur kejab..nak tau arah jam sendiri pn susah..ni lagi la pulak nak fikir arah jam orang lain...haha

lagi best kalau awek tu tengah berjalan..bagi2 yg dh expert..kiteorang tak cakap pukul berapa dah..cakap number je..so kalau awek tu tgh berjalan.."wey 3 kau,4,5,6,7 haaa"..nampak sangat awek tu tgh pusing belakang korang...hehehe

lepas ni kalau korang dengar number2 ni..means ade orang tgh usha korang la 2 =)

ok sekian entry mengarut~


12 comments:

zatytastic said...

camtu pon boleh eh..hehe. macam macm.

MiaJie said...

Expert neh

aizadalias said...

zaty : malu la nk tunjuk pakai tgn ;p

mia : eh xde la expert..blajar jugak ni..hahaha

IZNIE MEI said...

ooohh.. mcm2 trick laki ek..
pelik2 je..

*blaja kt utem kan? kos ape ek?
rmai member kat sane :D

Feza said...

aku tak faham sgt sebenarnya tapi jam tu serius cantik. haha

Jer ... said...

wey apesal ko bagitau ? ni kan rahsia .. kantoi la pas ni ..haha

Nur Aischa said...

hahaha pun boleh ya mcm tu :D

aizadalias said...

iznie : pelik itu unik ;p,owh ambik teknologi kejuruteraan mekanikal..sape mmber tu ;p

feza : x paham..bgos2..jgn faham sgt pn xpe..hihi

jer : 2 la..ramai orang x tau lgi..kita2 je tahu..hahaha

nur : boleh la =D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

lol:D tu lah pasal, women watch out, kalau ada lelaki2 yg feewit feewit ke, kenyit mata ke, silakan buat tak endah, itu permainan muda mudi skrg ni. hehe....

aizadalias said...

hahahaa ;p

IZNIE MEI said...

member haha x tau plak diorang amik kos ape.. hahaha

Chegu said...

Saya mengaku saya pun terjebak dgn hal ini... [sambil angkat tangan tersenyum ria]