Friday, October 21, 2011

new friends ( utem btmt ) ^^


salam




ok..ni kawan2 baru aku..even tak sampai 2 bulan kenal tapi dh macam nak akhir sem la pulak..semua benda konvoi g same2..makan pn same2,haha...btw diorang mmg sempoi..cuma aku je nampak mcm ape je...aku ni sebenarnye pemalu sikit...t lame2 sikit ok la yeee.. give me time =)


ok nah..layan gambar je la































tak pernah2 aku main futsal ngan pmpuan..tiba2 hari tu TERmain...boleh terembat pulak..hahaha.. n aku masih lagi pelik..aku ni student engineering or business?x penah2 engineering pmpuan bnyk ni...tiba2 semangat la sikit nk stdy kan..kalau dulu asyik tgk tiang je..ekekeke.


k bye salam =)



11 comments:

::. suzanna sabri .:: said...

comelnyerr pakcik.. uhuhuhu. sy suke baca yg last skali tu.. hehehe. "dulu nmpk tiang je"... huhuhu. ;p

aizadalias said...

hahahaha..biasa la x pernah kelas ngn pmpuan mcm ni la ;p

cik Anem zulkiFli said...

hha atok poyo :) hHAHA

Nabila Byla said...

untunglah ade kwn. hahahahaha

Salwa said...

haha.so lepas ni semangat lebih ar blajar ek.Pointer naik ar nanti.wah.wah.

Jerr said...

weh aku dah tuka link URL .. follow la balik ... http://jerazhar.blogspot.com/

Aweyn said...

main futsal ngn pompuan? 1st time ye? hihi :)

♥ Elin ♥ said...

chiken chop depan putra!

aizadalias said...

hahaha..tau je kn tempat ;p

sakinahshaeeali said...

student utem jugak??? fkulti mna?

aizadalias said...

ftk..hehe u?