Saturday, October 29, 2011

alalalalalala comelnyeeeee =)


comel kan budak2 ni..kecik2 lagi dah pandai pakai hijab..sejuk perut mak budak2 ni ngandung...zassss kasi layan..










aku suker kt budak2 sebenarnya..seronok je kene panjat2 ngan diorang..kalau balik kampung je best je duk main ngan budak2..pagi2 lagi diorang dah kejutkan kita suruh bangun..hihihi ^^



yang budak2 ni belum dapat hidayah lagi..tu yang free hair lagi tu...hahaha =D

15 comments:

Bluewendy said...

waaaaahhh!! cumeynyee! eeee! nak cubit pp die...!! geram tol..! huhu

aizadalias said...

comel kan2...hehehe =D

Nur Aischa said...

wahhh mmg comel comel ouh, sejuk jea tgk.haha

Salwa said...

so chubby!

imymemine said...

wah cute je sume. cewah2. ayat mcm da xsabau nak kawin je. hahaha.

IZNIE MEI said...

mane curik gambo budak2 tu pakcik ?
pndai pilih. comel2.

rubi.is.me. said...

nanti nak pakai kan anak anak aku hijab cani cani jugak :DD

starzieti said...

comel budak yg pakai tdung oren nuh. goram nengoknyeee ! :D

LuvIeka said...

comelnyer budak2 2 semua..:)
sejuk mata memandang.hehe..

FizaFizz said...

aah lahh comell!. erkk? hahah yg last tu tak tahan. lom dpt hidayah.kih3 ,klaka.

Aweyn said...

sejuknye hati tgk :')

Amierah Nabillah said...

whoahhhhh!!!!!!!! comelnyaaaaa!!

aizadalias said...

comel =D

NinaAz said...

cutenya budak yang pakai pin bunga tu! =)

Cik Eliza said...

comelnyaaaaaaaaa!

tapi yg gambar last bukan budak budak lagi tohhh!


:P