Monday, February 4, 2013

Merendekkkk


halooo kawan-kawan.korang tak bosan kah cuti-cuti ini? ana tersangat bosan la enteeyy.. nak kerja part time, tapi masa pulak singkat.. cuti pun lebih kurang sebulan je. nak berjalan, duit pulak tak ade..hoho, then bila time bosan and tak tahu nak buat apa mula la hati ni nak mengada nak manja-manja sunyi la konon..sebab itu tiap-tiap malam aku selalu keluar. haish aku tak boleh la. aku kena buat something yang boleh aku lupa mengenai soal hati. oleh itu jom merendekk =p    .



tengah mengexpert kan diri dengan cad baru.


















jom merendekkk petang-petang




320 km/j tu yang sampai mulut ternga-nga tu..bhahaha





bertuah la kalau dapat bawak benda ni pusing-pusing taman tengok awek kan =p




3 comments:

Nurul Farahizzati said...

alahai... duduk kat rumah jela macam anak dara...

NinaAz said...

Jum buat partimeee. Awak duk mn

aizadalias said...

nurul : ini dah bapak org.. x kn nk duk umah jugak..haha

ninaz : MLM ke? klu mlm x berapa minat la..hihi