Wednesday, February 27, 2013

Kiss The Rain




1st trial before the battle =p



                            


okbye =3


13 comments:

Izzati Tatie said...

tersenyum tersipu-sipu bila tengok video nie.mybe sebab lagu nie sama dalam blog saya kot.lfeveret tuu..hihi ;p

btw..not bad lah.

aizadalias said...

haha..jgn la ckp mcm tu.. malu pulak rasanya =p

ct nyssa said...

great.. nice one.. suke lagu nih ^__^

Emildza Jayy ♥ said...

Minat ek lagu kiss the rain? Lirik dia veri nice rite. Emel pun suka. =)) Btw, smart ejad main. bestt! Bila nak mainkan depan emel ek? =P

aizadalias said...

ct : tq2.. lgu dia mmg sedap..hihi =)

emildza : haha.. ne ade smart..erm jenoh kalau nk main gtr dekat serawak =p

suesue said...

haha..lagu sama mcm blog i..btw,good luck! nice.nice! :D

aizadalias said...

suesue : a'a i tiru lagu blog u..haha.. nway thnks..hihi =)

eika basha said...

aawww semua awek2 je komen kalau pakcik2 men guitar.. k aku dtg bkn nk puji hahaha sj dtg nk ckp

HYE!!! sbb awok pon stdy kt melaka yeahhh

aizadalias said...

owh stdy dekat melakau jugak ke? dekat manawww? haha

eika basha said...

hahahah yup2!!! manipal.. dtg laaaa dental clinic ktorg :P

aizadalias said...

series? free kan..baiklah =p

eika basha said...

yeee free je aku buat kt ko.. dgn kwn2 ko skali aku ble buat gak :) and its obs absolutely FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Cik Bluewendy Wendy said...

wah..chaiyok2!! practice make perfect