Friday, February 10, 2012

LISA SURIHANI curang !!!!






yelaaaakannn awak, mentang-mentang la saya tak berduit, dulu awak janji macam mane?? dulu time sekolah walaupun awak senior saya.. saya tak kisah pun apa orang kata tentang hubungan kita.. tomahan taste orang tua la saya ni, tak sedar diri la, macam-macam saya kena. tapi yang buat saya geram tu awak selalu perasan muda kan?... ok takpe saye faham org tua memang selalu perasan muda, saya tak kisah semua tu, then awak kata nak tunggu saya habis belajar la lepas tu kawin la,ape la..mane janji awak tuuuuuuuu!!!!


sampai hati awak kan..walaupun awat tak reti cakap 'R' saya terima awak seadanya.. tapi awak sikit pun tak fikir pasal saya, saya tau la dia hensem sikit dari saye...tapi awak pun tahu kan yang saye hensem banyk dari dia..tau la dia pakai lamborghini.sy ape yg ade..harapkan 'PCT' tu?mane la nk pandang, dah la lampu belakang pun terbakar...kenapa awak tak boleh sabar..tak boleh ke tunggu saya habis belajar dulu..bapak lamborghini pun saya boleh beli..ni semua untuk awak...


erm saya betul-betul kecewa dengan awak..sejak awak mula start like comment (fb) saya... sejak itu saya rasakan cinta kita semakin kuat..kimia antara kita turut juga saya rasakan.. bila saya di rumah, makan saya tak basah, tidur saya tak kenyang, mandi saya tak lena.. ohh kenapa begitu kejam awak, kenapa saya yang rasa semua ni..sob,sob,sob


tapi apa boleh buat... cinta sudah terlambat..tarikh perkahwinan awak pun tak lama lagi kan..tak sampai sebulan pun.. saya harap awak berbahagia dengan si dia yang kacak bergaye tu..semoga kekal hingga ke anak cucu.. tak ape..awak tak payah risau pasal saya. pandai la saya merawat luka di hati ni..saya harap saya dapat lupakan awak, saya pun tak pasti sama ada pintu hati saya ni dapat terbukak untuk perempuan lain...


p/s : cerita dongeng semata-semata.. aku tau benda yang pasti tidak akan berlaku ni.. mintak maaf pada pihak-pihat yang marah ke.mane la tahu kan.. kot-kot ade lagi orang yang lagi taksub frust tertongeng tongeng daripada aku bila dapat tau LISA nak kahwin hujung bulan ni..hihhi.. yup-yup aku peminat LISA sejak dia berlakon citer dalam flat ape entah(lupa) time tu dia skolah lagi... last word from me semoga berkekalan la yeeee =)



saat-saat indah kita dulu =P




tak dapat jumpa orang pun, dia like pun jadi laaaaa.harap-harap la kan dapat jumpe, kot mana la tahu dia ajak datang wedding dia hihihi..aku syok sendiri ke poyo ke gelabah ke...korang ade?kahkahkah


*moral of the story : jangan tunggu lama-lama nanti dah kena rembat.. pisang la korang, padan muke mcm aku..hehehe



salam =)



32 comments:

Teenager Housemaid said...

hahaha...
sabr ea..
dia like comment tu pun jadi la..teehee~

starzieti said...

amboi gambar die, kemain. haha. :D

Eyeme said...

amboi..kemain minat lisa surihani yer..meh lambo sebijik akk lisa ckp..hehehhe

Hany Rara said...

oh! apani?? kau tipu-2 aku lg..haha

Eceh pic ats skali tu sweet ^^

aizadalias said...

housemaid : tu tak tido mlm hari tu..hehe

zieti : bukan selalu..hahhaa

eyeme : boleh..bape bijik nak =P

hany : macam lgu je.. owh thnks..ha2

ir yien 9897 said...

hahaah report yusry..

tapi secocok lah.. :p

mira maisara said...

lepas die like komen tu mesti hidup awk terasa bahagia kan?? wahaha

nur said...

hahaha.. comel gambo na... huhuhu...
untung la .. :P

lisa said...

gambar tu mcm real :)

aizadalias said...

ir : report le..dlu mmber gak kot 1 skolah =P

mira : tu la lebih bahgia rsnye..haha

nur : lisa je yg comel..hehe

lisa : real tang mana tu?haha

littledolphin said...

jangan bersedih ye kawann!

artis lain kan ada banyak juga! hahaha

leleynAKMALINA said...

sedih bebeno pak abu oi ! hahahhahahahaha dah laaa bunge bukan sekuntum !

Bluewendy said...

perrrghhh!!! lisa surihani curang, lisa surirumah adekan..lalalala.. :P

Jerr said...

KO punyer edit memang sial la jad. hahaha.

Eyka said...

amboi..alololoolo~ haha:P

Datin Tuu said...

argh hahaha . ish ish

TiraPengemis said...

xpe2...cri calon lain plak..hehe

Farn said...

hahah.melebammmm..:)

life + journey said...

kahkahkah....untunglah kan ...

farah nasir said...

haha tak boleh blah. secocok, santeksss :)

cik sufieyaa said...

ejad da ta betulll :D

ღ αεn ツ said...

HAHA, What theeeeeeeeeeee what theeeeeeeeeeee. Huhu, pape pun, amusing :)

Nurul Iman Rosman said...

gambar tipu, gambar tipu! haha :D

syira syah said...

HAHAHA! mengong

sabry oppa said...

tajuk dah wat org suspen.. rupe2 nye propa jer! ish ! nice n cool entry....

sabry oppa said...

tajuk dah wat org suspen.. rupe2 nye propa jer! ish ! nice n cool entry....

Anna Aziz said...

mmg lwk gila la kan becinta waktu skola pastu duk cite teruja like fb plak dh WAHAHAHHAA

nazirah said...

hahaha.. alalala.. melepas la suda hehe.. meh kte same2 doakan semoga lisa bahagia dengan cik abe die ;)

Eyra said...

perasan yg amat ! hahaha

AlyNn NyzAa said...

haha..mcm2 la aizad ni...sabor je ler~~

AlyNn NyzAa said...

aizAd, andA dtAg :D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Lai said...

lisa??
ohyeah :)

http://lai-journeyoflife.blogspot.com/