Sunday, March 25, 2012

PERMASALAHAN adoii punnnn

SALAM


sudah lama jari-jemari tidak menari rancak di atas papan kekunci ini. sambil membersihkan sawang-sawang blog yang lama tak berusik,bagaikan dapur yang lama tidak berasap seumpama ombak di lautan, turut juga sarang-sarang lebah sudah bersenyawa di dalam blog ini  bla bla bla bla bla.. herm i just wonder..why people keep saying  blog bersawang n so whatever kalau lama tak update blog eh?adakah itu rule berbloging?ops aku pun terpenah jugak la cakap benda-benda macam ni kan..hehehe..ok2 aku pun ade wat jugak..ok admit it 0-0 ok?..but why? dah boleh masuk dalam topik yang hendak dibincangkan pada pagi ini.


sebenarnya tak ada topik pun nak di bincangkan, suker hati la kita nak cakap apa pun kan, blog kite..korang pun mesti cakap macam ni kan ;p
Actually saja je nak wat short post, nak wat macam come back gitu, kehidupan sekarang yang makin mencabar membuatkan diriku berpura-pura busy,entah la nak kata nak jadi PM tak ada pun..mungkin banyak lagi benda penting yang nak aku pikir dari melayan dunia alam maya ni dan hati yang pasrah entah sampai kapan bila habis pun aku tak tahu..so kadang-kadang tu boleh la kalau nak menaip ni.. cuma aku nak cakap siang malam ku dengan lab report..adoiiiiiiiiii...sem ni boleh di  kata kan tiap-tiap hari ada lab..then wat report...tansion taukkk..makan ingat report,tidur ingat report,mandi pun ingat report...uwaaaaaa..tapiii itu semua tak menghalang aku berfoya-foya jugak ye kawan-kawan... report-report la..enjoy-enjoy jugak..hihihi...biasalah tu, semua orang ade tanggunjawab masing-masing kan.tak kira la apa sekali pun, tak best la kalau hidup tak ada tekanan ni weyyyyy..sometimes kita kena feel dia..selami tekanan itu..baru kita rasa manisnya...kahkahkah


korang-korang macam mana? sihat ke?alhamdulilah,harap-harap sihat la yeeee =)di kesempatan ini, mohon jasa baik tuan-puan mengundi saya la ye untuk tercalon menjadi MPP,maklum la, tu yang busy sikit sekarang ni...kena promosi diri sendiri..wakakakkaa.



.

* bermasalah macam mana pun kita,orang kata life must goes on,  tak semestinya semua orang yang hari-hari asyik gelak seronok and happy terlompat-lompat tu tak ada masalah...sebenanrnya dia sedang mencuba untuk melupakan perkara yang sedang dihadapi.. so conclusion nya,jangan terlalu memikirkan pada masalah,tetapi mencari jalan untuk menyelesaikan masalah =) okbyeee

8 comments:

Anna Aziz said...

waa pemimpin ni. wish me luck tu ( eceh ) bahahaha. goodluck aw :p nnt hanta la nasi ayam tu sini. hahahhaa

Anna Aziz said...
This comment has been removed by the author.
AlyNn NyzAa said...

akhirnya...update jugak blog..:D
ceh2..bakal MPP ni...undi AIZAD ! :D

all da best aizad ~ ^^

aizadalias said...
This comment has been removed by the author.
aizadalias said...

ana : boleh ana,t ejad pos kt umah ana leh msuk dlm menu catering t ;p

alyn : hahaha... AFUNDI 20 tau ;p

Anna Aziz said...

haha. bole juga tu dh jmat kos kat situ :p

Husna.Ma said...

fuiyoo mpp! goodluck undilah ejad selamat dunia akhirat.haha.joke2 :D

Azri Fathurrahman said...

ahahaha.. kalau dari kolej utem ke fakulti nak buat jambatan emas memang terbaik. Lol. XD