Tuesday, September 20, 2011

orentasi yg mcm taik...

salam =)



1stly aku nk cakap..aku tak tahu nak bercerita sgt skrg ni...coz otak baru format balik..so bedal jela eh cakap mcm mane pn.


sekian menunggu,dapat jugak smbng belajar..tapi yang x best nye time orentasi..damnnnn..mcm ayam je kene layan..huh


actually ok je,just ade yg certain je la yang x ok..baik meh saya kenalkan UTEM.ye2..saya batak sikit skrg ni..haha







biasala kan..kalau dah orentasi..mesti la mcm budak2 cikit kene layan..dah la tido pun tak cukup,pastu suh bangun awal2 kul 4..nk buat ape..kalau qiamullail tak ape la jugak..ni saje je bunyi hon lori kuat..grrrrr



lautan manusia...kadang2 nk tampo je sorang2...bising sgt..haha





yang ni dah macam pelarian dah.. teringat dulu zaman poli bawak payung..tak paham btol,asal kene bawak payung pon tak tau.. nak kate hujan tak..he2




ni la perkara yang paling benci aku nk buat.... beratur awal2 pun bukan dapat bas pun..penat je. jadi la org gila kejab beratur tgh2 panas tu, dapat naik pon duduk kt depan pintu..kalau tolak je sikit cnfrm jatuh tergolek tgh jalan.




haaaa, ni part yang paling best...UTEM ni kolej semua kat luar kampus.. kolej aku d antara kolej paling best sebab betol2 je tepi MMU,bukak je tingkap terus nampak...kalau nak cuci2 mate tengok awek bawak kete subaru ke,skyline ke..kt sini r...haha



yeaaa..yang ni kawan2 poli aku... kami bertiga jela wakil psas..uwaaa sedih nye..slamat la ade korang...erm

n macam biasa..aku pon nak interfrem jugak..hehehe ;p










sekian jumpe lagi ^^

22 comments:

IZYAN KAHER said...

orientation week memg killer week ever . hahah !

just break the legs lahhh ! ;D

aizadalias said...

so kaki ade lagi tak tu?ke dh pakai kerusi roda..hehe ;p

Nur Lyanah said...

hahhaa..yg part jln b'atur tue yg best..ksian..kta nya orentasi plg sempoi..huhuh

aizadalias said...

penat la..que nk mkn saje 2000 lbh.. nk mkn pn letih..haha =D

syura said...

haha. orientasi mcm sengal takpe lg. kalau pengurusan pun fail, tambah sakit hati je.hurm~

Bella Ayub said...

entri nak bagi aku sakit ati ke apa?? haha

mizwhatever said...

amek kos ape kt utem?

aizadalias said...

syura : pengurs bas tu fail skit..hihi

nab : hahaha..mane ade wey..sje nk share ;p

miz : ambik teknologi kejuruteraan mekanikel =)

mizmarmalade said...

Selamat belajar di tempat baru & all the best yer :)

aizadalias said...

tq =)

Nur Aischa said...

wahh sronoknya :D sabo jela orientasi tu ya.

Sham Ishak said...

sedih ar :(
anyway good luck wei..
Blajar leklok:)

aizadalias said...

nur : =)

sham : erm lex la sham,t ade la rezeki ko tu..jgn risau k..nway thnks =)

cik Anem zulkiFli said...

haha!!poyo ejat nie! :)weekk atok gile!!selamat blaja ejad

aizadalias said...

ade je org tua ni kt mane2..erm dh la msuk sini pn ade... sebok je ;p

Salwa said...

teringat zaman orientasi kat uitm dulu. Kena jalan kaki punya la jauh naik bukit lagi nak sampai ke fakulti tu. Padahal leh je naik bas. haha. Pengalaman2.

iefa ujang said...

smoga brjaya . xpayah nk gedik sgt la nk mngusha awek mmu 2 . blajo2 . caiyokkkkk ! ! !

aizadalias said...

salwa : untung la org tu dh mashuk ;p

iefa ; mane ade gedik la.hehe.. tq2 ^^

IZNIE MEI said...

utem best kot. :D

aizadalias said...

yeyyy ade geng ;p

gigiAriEma said...

best ape... hahaha..

aizadalias said...

x best la penat ;p