Thursday, August 18, 2011

kalah lagi =.=



salam

ok malas nak cakap banyak..hati tengah kecewa..kenapa kalah lagi dengan barcelona weyyy?uwaaaa..seharian tak tido menunggu..tpi no wonder la barca club paling kuat sekarang ni..hari tu dah menang champion league dah2 la wey..sikit je lagi nak kalah tadi..
tapi korang penah menang kn ngn barca ari tu (ayat nk sedapkan hati balik)..mls nk ckp layan gmbr je la..mcm mane all star kalah ni..maybe main kt tempat barca kot..erm

supercopa cup
real madrid 2 vs 3 barcelona (agreget 4-5)

tiga2 orang penah jadi permain terbaik dunia..selang seli..kat padang tadi..ade 3 otai besar..mmg best la tengok bergaduh..ahhaha
kaka, ronaldo, messi


all star
c.Ronaldo

Kaka

higuain

ozil

alonso

d'maria

pepe

calvalho

benzema

casillas

mourinho


zaman kegemilangan...time ni pon all star jgak

beckham, ronaldo(gemok), zidane, figo, roberto carlos, raul, van nistelrooy semua top2 kot..erm xpe la sehebat mana pon tak selama nya berada di atas..dan menunjukan aku penyokong real madrid yang tegar..haa tgk ni..sampai kt kereta pon aku ade

n baju ni dah boleh gantung kejab..coz tengah kecewa..


k la tak tido dari semalam tnggu ni punye pasal...k bye =.=

9 comments:

ahmoi_chanteq said...

owh kaka yg comey !!!!!! suke2 !!!! tp dah rzki barca ... saba jela .. hehe =]=]=]

aizadalias said...

menat kaka jugak ke?hehhe..tu la..erm asyik barca je mng..tau la kuat.haha ;p

A retarded kitty said...

aku tak minat bola sepak. Highlight bagi aku dalam game ialah bila CR membuka baju.

*tetibe

aizadalias said...

hahahhaa..xpe aku paham ;p

Azila Aini said...

hahaha ! mampu gelak dan guling-guling sahaja aizad alias :p haha

Nur Aischa said...

relax, next time ada peluang lagi baik lah tu :)

fadzlynniza said...

lionel messy tetap di hati. hehehe

Ain Zulaikha said...

saya tak tahu lah saya sokong sape.. hehehe kaka ronaldo.. haaaaa ok saya sokong tu.. hehe

iefa ujang said...

sgt xthu psl bola -_-'