Sunday, July 24, 2011

tutorial how to return fb chatbox as usual

Assalamualaikum =)


erm ari ni nak wat tutorial mcm mane nak wat gaye tudung ala2 hana tajima..eh silap dah mengarut plak kan..wakakakkaa..bukan-bukan ari ni nak share macam mane nak kembalikan chatbox yang baru kepada yang asal..chatbox yang baru ni macam leceh sikit kan2 =)

chatbox versi baru yang menyusahkan






bagi yang menggunakan Google Chrome : cara je senang je..korang just install script ni sahaja..lepas install restart browser tu..then~





taraaaa..best kan leh scroll2 ;p





bagi yang menggunakan Mozilla Firefox : korang install add-on then korang install script ni jugak,lepas tu jangan lupa restart browser tu.








kalau x boleh jugak..nah ambik ni..jurus terakhir..confirm boleh..korang try klik





nah kau..ambik besar gilee.chat la sampai muntah k..hehe..slamat mencuba =)





16 comments:

Hana faRhana said...

yg script tu cari kt userscript kan? yg mane eh?

aizadalias said...

x payah cari kt user script..u just click je yg link warne merah 2..hee =)

Hana faRhana said...

ohh okey2.sory agak blur siket. thankiess.

Fatieya Rose said...

thanks buddy!!!

aizadalias said...

ur welcome =)

MEDIHA OMAR said...

Thank you! Will absolutely try this! ;)

aizadalias said...

=D

dinah yee said...

thanks~ da cbe da... hehehe berjaya~ >w<

aizadalias said...

ur welcome mkcik =)

farah nasir said...

:)

aizadalias said...

=D

Paan Sabri said...

tervaek bro.. nak share boleh? boleh la.. boleh la.. boleh la.. boleh la.. boleh la.. boleh la.. boleh la.. boleh la.. boleh la..

aizadalias said...

hahhaa..x ada hal bro.. share la =)

amirull914 said...

bgi yg gune safari lak mcm mane?

aizadalias said...

kalu safari x tau la bro..but cer try yg ni..mesti boleh =)
https://www.facebook.com/presence/popout.php

nur syaziqa said...

knp saya buat x bleh?