Thursday, June 30, 2011

Pigeon Hole



Apa itu 'pigeon hole'
Msti korang biasa dengar kan,tempat letak-letak barang,assigment segala 2.
Pagi tadi aku pergi ke pejabat pos,time nAk tunggu turn aku..aku usha-usha la diorang nye 'pigeon hole'.perh...semak dan tak cukup ruang..
Tiba-tiba teringat pasal final projek..on that time la berangan kalau la semua pos Malaysia beli final projek aku ni..kaye ooo...haha..kitaorang cipta ni mmg untuk office2 yang gunakan pigeon hole ni..Ni final projek aku


'SMART PIGEON HOLE'



Mcm buaian funfair x?hahaha




Function : 'pigeon hole' kiteorang same je dengan yang lain,just more safety,jimat ruang ,lebih bentuk organik dan menggnkn elektrik n mekanikel,kiranya korang ada box sndri la..contoh kalau korang tekan name korang kt button then box tu pusing la kat nama korang 2,then bukak pintu + kunci n ambik la barang kome tu =D

Equipment yang kiteorang gunakan = 'power window motor,sprocket n chain,perspek,papan,besi,battery,relay limit swich.


Drawing by : Catia



MY GROUP





Good bye my PAST..hahhaa









menang ok =D



38 comments:

zaty said...

wah. mmg smart giler ahh "smart pigeon hole". :)

LuvChronicles said...

cool!

Jer ... said...

uiyooo . hebat - hebat :D

Wanie said...

tahniah..:)

memang 'smart' la..
buat satu utk sy?keke

aizadalias said...

xde la power sgt pon..haha

boleh2 wat tempahan ;p

lilypelangi said...

hebaaaaaaaaaaaaaaaaaaad :D

IZNIE MEI said...

menarik. buatkan sy satu boleh? hehe
neway tahniah okeyyy.
good job :)

aizadalias said...

lily : =D
iznie : tq2..t sye pos kt umah ;p

niena shopping2u said...

smart nye,anda sgt hebat :)

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/cinta-yang-tiada-penghujungnya.html

singgah sini :)

aizadalias said...

tq2 ^^
ok dtg sngh ;D

Syuhada said...

amek course ape ?

aizadalias said...

mechanical enginering =D

yad'z said...

bukan cam funfair nye roda.. tapi cam hamster punye.. hahahahaha... but.. smart okie! like it.. hehe

uzAy said...

untung laa final project bole msok pameran . hehe :D

aizadalias said...

yadz : nk masuk hmster awak pn blh =D

uzay : haha..xade la untung sgt..awat x dpt masuk ka?

Syahirah Suhaili said...

hekhek..bagus nye kalau ade pigeon hole nie..jimat ruang.. :D

el-janna said...

wah hebakknyeeeee

man said...

creative...

aizadalias said...

tq2 ^^

PinKy MoMMa said...

kreatifnya dia ;)

hi..salam kenal..sis pinky tumpang duduk sini ya..eppy blogging!

~aYeeN & SuE~ said...

congrats...:)

Alin Hassan said...

kemain canggih pigeon hole ko ni. tahniah2 :)

aizadalias said...

tq2 ^^

Apricot Pie said...

hye..1st time ke blog ini..thx kerana sudi singgah di blog sy dulu..:).menag no bpe tu?/ehe

aizadalias said...

owh,it's ok..hee
erm mng le..agak2 ni bape ;p

Muhd Aizie said...

boleh buatkan aku alat yang boleh siapkan asgment aku tak ? hahaah

^^

follow ur blog . ;)

aizadalias said...

x ada hal bro...haha

Jangan Kalot said...

hebat2! saya suka!!

aizadalias said...

thnks ^^

Amoi MiyaSya said...

u lokk familiar . kat ne ehh ? fb ? ms ?

beLLa said...

wah. gerek seh! ;p congratez btw! ^^

fyna said...

nak booking satu!

aizadalias said...

amoi : familiar ke?u silap org ni kot..hehe ;p

bella : thnks ^^

fyna : ahh..u wat jela makeup u 2..wekk ;p

shedameor said...

tahniah la menang :)

anismelon said...

macam kenal dewan nie..adekah ini dak psas??

aizadalias said...

shedameor : thnks =)

anismelon : yup2...haha,but long time ago =p

zarin mohd said...

salam...bro nk minx tlg boleh?ade simpan report dia lg x?klo la ade boleh x email ke email sy?sb projek sy pon lebih kurg mcm ni tp ade mslh..mane tau bleh bt reference ke..tq! ni email nya, mhafizee90@yahoo.com

Syasya Roslan said...

boleh email report projek nie? sha_fynaz73@yahoo.com