Wednesday, July 24, 2013

Despicable Me = Illuminati Me



seems like semua orang taksub sangat dengan cerita despicable me 2 , dan sanggup beratur panjang di "mcd" semata-mata untuk mendapatkan patung minions. tahniah, anda berjaya.. anda lah orang nyaa.. yahudi sudah berjaya game anda.

Mana nak kata tak taksubnya, dp fb, twitter semua tukar gambar minion mata satu tu.. casing phone, t-shirt and macam-macam lagi lah korang boleh usha gelagat orang di sekeliling korang. Memandangkan aku suka usha review citer-citer illuminati ni so aku nak share la sikit. 
Senang citer korang tengok la " The Arrivals " 
try cari kat youtube, memang banyak episode. kalau nak ambik kat aku pun aku ade, malay sub, jawa sub. semua aku ada.. benda ni dah berzaman dah aku tengok.. cuma ramai je yang tak nak ambik tahu. The Arrivals ni banyak dedahkan rancangan buruk yahudi secara tak langsung korang akan dapat la jugak info yang berfaedah.

Dari awal citer ni pun, dah terpampang sign ni, ni pun korang dah boleh pikir dah rasanya. tengok boleh untuk pengatahuan tapi jangan la sampai taksub sangat yopp.



ni haa,aku dah highlight kan lagi, guna cop paint software 'for noob'



nampak kan dah nama pun illumination entertainment, dengan patung yang mata satu nya.. tak ke macam dajal?
nanti mesti korang cakap "why so seriousss?", "benda ni tak kacau hidup kau pun kan?", "cartoon dia lagi pun kelakar" and bla bla bla

memang cerita ni di khas kan untuk kanak-kanak, pandai orang yahudi ni.. dari budak lagi diaorang dah racun pemikiran. yang sadiss nya yang oranng tua berakai pun ikot jugak,adoii.
ini adalah salah satu plan yahudi yang dinamakan " Mind Control "
effect yang korang boleh nampak, yang sedang korang taksub suka benda ni sekarang la.. tak ke dah terikut? nampak tak? yahudi memang nak korang jadi paranoid macam tu, lepas tu sebut-sebut nama tu, puja benda tu.

ok la, dah besar ada akai.. dah boleh pikir sendiri dah kot. nanti aku post pasal benda ni lagi. macam seronok pulak nak bercerita.
Akhir kata, jangan taksub sangat yee~

okbye.







2 comments:

yusra wati said...

Baguslah tulisan awak, tapi ade yg saye tak paham, sejak pertama lihat minions saya juga punya pemikiran yg sama. Yahudi punya, tiap saya katakan hål tu, Ada yg berdalih inilah itulah, taulah,, tp setidaknya saya senang, Ada yg sependapat dengan sayaa,, :) salam kenal,

zaidah ahmad said...

Pelikkan..macamana diorg blh tak nmpk lgsg unsur2 depan mata diorg yng sangat jelas lagi nyata dan bersuluh..tgk katun mata 1 ni pun dah tau dah ni yahudi punye..ade tu siap buat cupcake minion lagi kot!!
Semuga saudara2 kita kat luar tu diberi petunjuk dan hidayah untuk tak taksub dgn katon2 nih..