Saturday, April 14, 2012

How to get Girls






This is the 1st tips how to get a girl, but this tips is the "old school" man, even you are such a beckham,robert pattinson and so what ever, if u dont have money or aset, no one can feel your existence, am i right? ok prove me i'm wrong ;p


duitttttttt,siapa yang tak perlukan duit kan? tanya orang gila pun dia nak duit, memang bukan duit segala-galanya, tetapi segala-galanya memerlukan duit (ayat propa MLM) puiiiiiiiiiiiii, hahahaha.. ok i admit it, memang betul duit penting la kat dunia ni..nak masuk tandas pun dah kene 30sen sekarang, kalau tak ada duit tembak dinding la jawabnya and  tak ada siapa nak pandang, biar la muka macam mana k-pop pun kalau dah tak ada duit..ko senyap je lah, series dah tak ada makna dah sekarang ni.. bak kata member aku ni, siapa ade duit, dia di atas, muka biar pecah rumah janji poket penuh.. tapi betul jugak, tak kan la korang nak bagi makan anak bini korang dengan muke korang tu? bila nak kenyang nye yopppppppppp..hahaha


tapi yang membuat para-para lelaki gigit jari ni, bila awekkk cun couple dengan org tua dan pakwa yang (sila faham sendiri)hehehe, pisaannggg cakap ko...gigit jari la..rasa macam tak adil je dunia ni..haha..joke2...cikgu aku pernah cerita dulu, kenapa awek-awek cun ni berpasangan dengan orang senarai seperti di atas? sebab orang yg tersenarai di atas ni, dia tak segan nak mengayat, diorang berani..kalau kena reject pun tak apa, sebab diorang seperti senarai di atas,cool je.. cuba yang smart-smart and jambu-jambu sikit nak mengorat pastu tak dapat? memang malu, so dah menjadi fobia di situ, itu sebab la yang si smart-smart ni gigit jari je..so jangan tanya kenapa kalau semua awek cun dah habis kena kebas,,cuba awak tengok cikgu, bini cikgu cantik kan? sebab cikgu muka pecah rumah =p
yang smart-smart duduk diam-diam la ye..xde rezeki namanya,maybe korang ada yang tak bersependapat, ok la cerita islam nya sudah jodoh kan nak wat macam mana..ok baikkkk =)


tipuuuu la kalau korang cakap tak suka awek or pakwe yang cantik2 and handsome2 ni., memang fitrah manusia suka tengok benda yang cantik.. pastu jadi alasan  tak pandang rupa, pandang hati..yee memang betul sebaiknya pilih la kerana agamanya..tu kalau tak dapat yang macam tu.. kalau dapat..huh kemainnnn lagi tayang makwa/pakwa..macam diorang je la yang ade kan..ini apa yang aku perasan la..kalau awek tu cun pakwe x smart dia tak tayang pun..tapi kalau smart,mula la update status " kau di lahirkan memang untuku " tak gituuu??hahaha


aku ni tembak orang...seronok je kan?padahal diri sendiri tak sedar ;p, ok2, aku ade pengajaran baru, pengajaran ni aku dapat dari sebuah lagu wali band iaitu " emang dasar " yang berbunyi " kamu mahu apalagi? kamu mahu yang gimana lagi? " bermaksud, kalau dah ade special someone tu bersyukur la, terima la dia seadanya., korang nak yang perfect macam mana lagi oiii? ilmu akhirat pun tunggang langgang lagi.. nasihat untuk diri sendiri jugak =)..semua orang kalau boleh nak ciri-ciri idaman kan.. begitu jugak aku..ok nanti aku citer ciri idaman mane la tahu korang leh adjust-adjust untuk aku ke..heeeee


*kepada si penanti-penanti yang setia menunggu termasuk aku,jangan la kita jadi macam gambar kat bawah ni..sampai ke tua pun tak kahwin. move on dude. nway sorry if entry ni tembak-menembak sesuka hati.peaceeeeeeeeee yoooooooo =)








10 comments:

Azila Aini said...

haha ! cun nenek tua uh. good entry pacek aizad :) cool je, tembak-tembak ek ? kang kene tembak diri kang. susah diri merana hati. haha, (aku tembak juga) haha

aizadalias said...

bukan nenek la dia.. pakcik tua ;p
best kan klu tembak org ni..haha

Nur Aqilah said...

ehem3x..amboi ayat dier...kurg men lg tembak2x owg ea..kang xpasal t'sentap pl owg..hihihi...n0t bad..btl jg lh pe yg cik aizad ckp 2..ahaha...lumrah k0t..h0h0h0..teuskan lh menanti yerp!..dgn sbr..keh3x.. =p

Humaira Halil said...

kalau nak ayat awek, kenalah tanam tebu di tepi bibir. (if you know what I mean :P) kehkehkeh

aizadalias said...

nur aqilah : orang tu tak kan bace..hehe, tq ;p

humaira : bukan takat tebu je, kilang gula pun dh ada..xjdi pn hahahha

missjoan said...

nice one ;)

Azri Fathurrahman said...

"kau dilahirkan memang untukku" selekeh punya ayat. hahahaha

AlyNn NyzAa said...

haha..terbaek~ :)

Emildza Jay ♥ said...

dont waiting a perfect women. Thays y Allah ciptakan pasangan. Untuk melengkapi antara satu sama lain. Dia ada kelebihan boleh tutup kekurangan awak. Ada gadis diluar, cuma kena tau isi hati dia. Salam :D

Ernee Azmn said...

yeaaayyhh..trima pasangn seadanya..tp mule2 mmg trima seadanya..tp biler dh nmpak or jmpe dngn org y lgi cntik...melepasssssssssss :P APTB