Friday, August 2, 2013

Coincidence or Conspiracy?


Dah habis tengok " The Arrivals " ? ok aku tahu takda sorang pun kisah and ambik tahu.. haha.. ini lah perjalanan THE NEW WORLD ODERamenda tu? tu korang kena pandai explore sendiri la yee..  penyembahan kepada dajjal.

Antaranya virus HIBURAN yang sebenarnya mempunyai signifikan tersembunyi matlamat dan upacara syirik mereka. Dunia hiburan dikawal oleh yahudi sebenarnya menjadi pentas dan patform paling utama dalam menyebarkan dakyah mereka dan juga menjadi pentas upacara syirik terhadap tuhan meraka.





Marvel Two in One #100 from June 1983




Spider-Man Comic 1991




1993 comic book




Deathstroke Terminator 1994



911 'Predicted' by Illuminati Card Game in 1995



Simpson 1997





Back of the $20 bill shows the world trade center attacks. 9+11=20



11 september 2001



Why 9/11 ? tarikh dan number adalah perkara yang amat penting dalam golongan illuminati dan freemason. mengikut number-number illuminati ni, number 9 mewakili manusia, number 10 bermaksud tuhan dan number 11 adalah penyembahan lucifer atau penyembahan syaitan. 9/11 = manusia melangkah tuhan dan menyembah lucifer/syaitan/iblis

Memang sekilas tragedi ini seperti perbuatan pengganas, sebenarnya mereka sendirilah menjadi dalang utama dibalik tragedi ini. Tujuan nya untuk menyerang dan musnahkan musuh mereka.
Semuanya telah dirancang dengan rapi dengan lamanya, dan sign-sign nya korang boleh nampak. "pakai cartoon je pun"


Benda simple je, comics and macam cartoon kesayangan korang tu. "minions".. syabas sekali lagi.
Tau benda ni dah basi, sebenarnya bengang pasal cartoon menion tu. hahahaha... taksub sangat tak paham aku, so nak relate sikit benda ni.. (*&%^#*^@!#

Banyak benda nak share sebenarnya, tapi terlalu banyak. Video " The Arrival " lah sumber yang lebih details korang boleh tahu. Soon, aku nak share benda yang lagi menarik..okbye